Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2024
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Minder onzin dan het lijkt

Als je deze openingskop in het Eindhovens Dagblad leest, denk je regelrechte onzin: ‘Sluit Eindhoven Airport en bouw daar woningen’. Hoe noemen ze dat tegenwoordig, mediaframing? Maar neem je de nuancering, ook die op een binnenpagina,  door dan valt het mee. De krant onderzocht de opvattingen hierover bij een aantal ondernemers. Er zijn er bij die wel degelijk iets voor het idee voelen; anderen willen er in dit onvoldragen stadium (niet aan de orde, geen politieke beslissing) niet eens over praten.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

Een reactie op “Minder onzin dan het lijkt”

  • Het idee is niet nieuw. Ik heb het zelf ook al vaker geopperd. Het zou echt heel veel problemen oplossen. Als je het vliegveld zou verplaatsen, dan kan je het ook aan een spoorlijn verbinden. Dat is nu één van de grote uitdagingen.
    Vraag is wel wie we dan gaan opzadelen met een te plaatsen vliegveld… Het is nogal een ruimte die het inneemt en geen plek in Brabant die graag dit vliegveld wil hebben…
    Ik zou voorstander zijn van de verplaatsing. Ik denk ASML ook wel… Misschien kunnen die dan ook bijdragen in een deel van de kosten.

Reageer